Шамони е най-търсен за инвестиция в имот сред алпийските курорти

...
 Шамони е най-търсен за инвестиция в имот сред алпийските курорти
Коментари Харесай

Шамони - най-търсен за имот сред алпийските курорти

 Шамони е най-търсен за инвестиция в парцел измежду алпийските курорти във Франция, сочи рейтингът на Alpine Property Search. Зимните центрове в Петата република са били оценени по няколко съществени критерия - опцията за обезпечаване на неестествен сняг, площта на ски пистите, степента на досегаемост и капацитета за целогодишно потребление. Според Property Wire Шамони е събрал 18 от 20 вероятни точки.
Класацията сочи обаче, че от алпийските курорти във Франция най-скъпи са парцелите в Крушевел. Там цените на къщите са към 20 000 евро за кв.м, а на жилищата от 11 000 до 15 000 евро за единица повърхност.

Най-добро съответствие сред цена и качество може да се откри в Сент Мартен де Бельвил, считат от Alpine Property Search. В този френски планински курорт цените на ваканционните парцели варират от 5000 до 9000 евро за кв. м и мястото е уместно за целогодишно прилагане. Курортът е на второ място в рейтинга, прецизира Prian.ru. В топ 5 на желанията на вложителите са още Сент Жерве, Ла Же и Морзин.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР